Cautare

1159 de rezultate pentru "divortul avocatei martis biatrice si iulian ionescu" (2.84 secunde)
la fotbal pe teren redus (5+1) se anunta extrem de disputat si in aceasta a 6-a editie, care se va desfasura in aceasta dimineata si care va alinia la start zece echipe si Dolj. ... din Craiova (Iulian Dobre, Magdalena Trusca), Scoala nr.
Alte patru medalii pentru Romania la Mondialele de juniori de la Plovdiv Sportivii romani au cucerit duminica 4 medalii la Campionatele Mondiale de canotaj academic pentru juniori de la Plovdiv (Bulgaria), si au dus bilantul general la 3 de aur, 2 de argint si 2 de bronz.
Realizat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, in parteneriat cu austriecii de la OMV, care au facilitat inclusiv aducerea de specialisti, complexul sportiv de la Rasnov a trecut cu bine peste examenul de la Cupa FIS.
Vezi toti jucatorii chemati pentru meciurile cu Olanda si Ungaria Victor Piturca a anuntat noaptea trecuta lotul complet de jucatori pentru cele doua meciuri care pot stabili calificarea la Cupa Mondiala din Rio 2014. ... Si Rusescu, si Chipciu, si Adi Popa sunt impreuna la lot de aceasta data.
Centralul” Iulian Calin a dictat fault la o interventie neglijenta a lui Males asupra lui Dennis Man. ... Bucurestenii incepusera sarbatoarea, pacaliti de semnul aratat de Iulian Calin.
Iulian si Carmen Bere au descoperit gustul targurilor de cristale si bijuterii de cristale relativ recent si acum ii puteti intalni constant la Muzeul National de Geologie, in fiecare luna. ... Cei doi soti sunt pasionati de multi ani de cristale si creeaza singuri colierele care sunt unicat.
Iubitorii de blues si rock si sustinatorii "fenomenului Canaf", in special, sunt invitati pe 7 martie la Zone X, in Targu Mures, pe 8 martie la Scottish Pub, in Timisoara, pe 15 martie la La Fierarie, in Suceava, pe 21 martie la Times Pub, in Brasov si pe 23 martie la Hard Rock Cafe, in Bucuresti.
Joi, 18 aprilie, Iulian Canaf, impreuna cu trupa sa, revine la Bucuresti, la invitatia clubului Tribute. Supranumit "Fenomenul Canaf" dupa ce s-a facut remarcat prin participarea la concursul "Vocea Romaniei" in 2012, Iulian a ramas un om simplu cu o mare dragoste de muzica.
Joi, 18 aprilie, Iulian Canaf, impreuna cu trupa sa, revine la Bucuresti, la invitatia clubului Tribute. Supranumit "Fenomenul Canaf" dupa ce s-a facut remarcat prin participarea la concursul "Vocea Romaniei" in 2012, Iulian a ramas un om simplu cu o mare dragoste de muzica.
Iulian si Carmen Bere au participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Iulian Ghergut confirma ca este rapit de gruparea terorista Al Murabitun si face apel la familia sa, directorul companiei pentru care a lucrat si la guvernele Romaniei si cel din Burkina Faso pentru a fi salvat. ... o inregistrare filmata pe 18 august si publicata pe 29 august.
Consiliul francez al cultului musulman a condamnat atacul de la Nisa si a cerut musulmanilor din Franta sa se roage vineri pentru cei ucisi. ... Iulian Chifu, Directorul Centrului de Prevenire a Conflictelor: Atentatul este unul terorist Iulian Chifu explica la RFI ca a fost vorba despre un atac premeditat.
Va asteptam sa descifram impreuna expozitia De la nicotina la arta, eveniment dedicat unei vieti mai sanatoase, fara fumat, ce va avea loc in Pasajul statiei de metrou de la Universitate, intre orele 12.00 si 12.45.
Licentiat in matematica si fizica, doctor in matematica si calculatoare, presedinte al Asociatiei pentru Studiul Fenomenelor Aerospatiale Neidentificate (ASFAN) din Romania, cu peste 25 de carti publicate (informatica, filosofia cunoasterii, despre extraterestri, OZN-uri etc.), autor al peste 1200 de articole, Dan D.
Nicolae Dica si Iulian Miu s-au contrat in direct dupa ce fostul secund al nationalei a spus ca Farul va intalni Steaua in etapa 28 a Ligii 1.
Liderul PSD, Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor, a declarat, miercuri, ca fostul deputat Iulian Iancu, care a fost validat in Parlament pentru un post de membru neexecutiv la ANRE, este un "specialist in energie" si nu cunoaste "daca ar fi lucrat sau ca lucreaza pentru un stat strain".
Fostul deputat PSD Iulian Iancu va fi vicepresedinte al Autoritatii Nationale de Reglementare in Energie. Acesta este unul din artizanii legii care a blocat pana de curand exploatarea gazelor din Marea Neagra.
Scandal in Parlament la numirea lui Iulian Iancu in conducerea ANRE. Fostul deputat PSD este acuzat in continuare ca este omul GazProm si ca a blocat legea offshore timp de 3 ani in Parlament.
Iulian de 29 de ani din Bucuresti, care a asigurat locul comiterii faptei si profitand de usa neasigurata, a patruns intr-un lacas de cult situat in sectorul 2, de unde a incercat sa sustraga o cutie din lemn asigurata cu lacat, in care se colectau banii din donatii, fiind suprinsa de catre doua persoane care se aflau in incinta lacasului de cult si imobilizata in apropierea locului comiterii faptei.
Daniel de 36 de ani din Bucuresti, care, in aceeasi zi, ora 21.30, impreuna cu o persoana ramasa neidentificata, prin taierea sau fortarea sistemelor de asigurare ale automatelor de cafea montate la mai multe etaje ale unui spital din Bucuresti, a sustras din interiorul acestor mai multe sume de bani, sase pachete de cafea si doua pachete de zahar.
google-analytics.com